Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Tekirdağ'ı temsil edecekler

Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Asad Aghayev, Yasemin Gayır ve Mert Pehlivanoğlu, Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilecek olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonlarıâ??

Tekirdağ 30.08.2021 14:38:00 0
Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası

03-09 Eylül tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına Tekirdağ’ı temsilen 71 kg sporcusu olarak Asad Aghayev; 18-25 Eylül tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılacak olan Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına Tekirdağ’ı temsilen 71 kg sporcusu olarak Yasemin Gayır; yine aynı tarihlerde Zonguldak’ta gerçekleştirecek olan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına Tekirdağ’ı temsilen Mert Pehlivanoğlu 92 kg sporcusu olarak şampiyonaya katılacak.

 

“NKÜ’NÜN ADINI DUYURMAK İSTİYORUZ”

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı Personeli ve Boks Antrenörü Hasan Kıyak, müsabakalardan büyük başarılar elde ederek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin adını duyurmak istediklerini ifade ederken, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin de müsabakalara katılacak öğrencilerin hem üniversitenin hem de Tekirdağ’ın adını en yüksek derecelere yazdırarak döneceklerine inandığını belirterek şampiyonaya katılacak sporculara başarılar diledi.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10