Gölet Kafe hizmete açıldı

Ergene Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Velimeşe Gölet Kafe'nin resmi açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ergene Belediyesi olarak ta

Ergene 31.08.2021 16:01:00 0
Gölet Kafe hizmete açıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış programı, bando ekibinin çaldığı şarkılar ve marşlar ile devam etti. Ergene Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Atatürk’ün gösterdiği yolda durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman söylerim, herkesin bir çağı herkesin bir hocası vardır. Ünal başkanım da geçmiş dönemlerde bize önderlik etti, ondan çok şey öğrendik. Biz de onun bize öğrettiklerinin doğrultusunda onu geçmek için çalışıyoruz” dedi.

 

“7 YILA ÇOK ŞEY SIĞDIRDIK”

 

Ergene’de bugüne kadar büyükşehir belediyesi tarafından 95 kilometre içme suyu, 120 kilometre kanal yapıldığını belirten Yüksel, “Akabinde biz de ilçe belediyesi olarak tarihi projelere imza attık. 200 kilometre yol inşa ettik, inşa etmeye de devam ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi 7 yıla çok şey sığdırdık. 4 tane düğün salonu, kapalı spor salonu, spor tesisleri, sahamız 80 tane park, atık getirme merkezi, bir ilçede ne olması gerekiyorsa hepsini inşa ettik. Projesi bir noktada beklemeye alınan Atatürk Evi projemizi tarihi projemizi başlattık, ihalesini yaptık. Sadece Atatürk Evi mi değil, yanında otantik dükkanları olacak, kültür müzesi olacak. Proje ile ilgili olarak arkadaşlarımız çalışıyorlar, çok yakında onun da ihalesini çıkaracağız, farklı bir proje olacak” diye konuştu.

 

“GÜZEL BİR TESİSİ HEP BİRLİKTE AÇACAĞIZ”

 

Marmaracık Mahallesi’nde Velimeşe Göleti’nin iki misli, üç misli gölet projesinin devam ettiğini dile getiren Başkan Yüksel, “Şu anda iç dizaynı tamamlandı dış peyzajını yapıyoruz. Allah kısmet ederse Marmaracık Mahallemizde güzel bir tesisi inşallah hep beraber açacağız” dedi. Açılışta Çorlu Belediye Eski Başkanı Ünal Baysan ile CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer de konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Ergene Belediyesi Gölet Kafe’nin resmi açılışı yapıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10