Çerkezköy'den Bozkurt'a gönül köprüsü

Çerkezköy'de kaymakamlık koordinesinde Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinin yaralarının sarılması amacıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımların

Çerkezköy 31.08.2021 16:05:00 0
Çerkezköy

Bugün saat 12.45’te Çerkezköy Gençlik Merkezi önünde düzenlenen uğurlama programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ve vatandaşlar katıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy’den yola çıkacak olan yardım TIR’ının Çorlu ve Hayrabolu’da toplanan yardım malzemelerini de aldıktan sonra, Kastamonu’ya hareket edeceğini söyledi.

 

ÇORLU VE HAYRABOLU’YA DA UĞRAYACAK

 

Yardım malzemelerinin Afet İşleri Genel Müdürlüğü’nün kendilerine bildirdiği ihtiyaç listesi doğrultusunda toplandığını belirten Kaymakam Abban, “Yardımlar Kastamonu Bozkurt’a ulaştırılmak üzere bugün yola çıkıyor. Çok yardımsever Çerkezköy halkının bağışladığı hiç kullanılmamış gıda, giyim, mutfak eşyaları TIR’ımızda yüklü. Çorlu’da ve Hayrabolu’da toplanan yardımları da alıp Kastamonu Bozkurt’a hareket edecek” dedi.

 

134 PARÇA YARDIM MALZEMESİ TOPLANDI

 

Kendilerine iletilen listede toplamda 18 kalem malzemenin olduğunu, kıyafet, hijyen setleri, içme suyu, yemek odası takımı, elbise, giyim, gıda, mutfak eşyası, ayakkabı, kuru gıda gibi 134 parça yardım malzemesinin toplandığını belirten Abban, kampanyaya destek veren tüm yardımsever vatandaşlara teşekkür etti.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10