Yol çalışmaları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara'da yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin değişik noktalarında sathi kaplama çalışması yapılacağı belirtildi.

Malkara 2.09.2021 17:07:00 0
Yol çalışmaları devam ediyor

Karamurat, İbribey Mahallesi güzergâhı, Kozyörük, Güneşli, Bağpınarı ve Mestanlar Mahalleleri güzergâhı, Sağlamtaş, Kalaycı, Müstecep, Deliller ve Vakıfiğdemir Mahalleleri güzergâhı, Balabancık, Elmalı, Karacahalil Mahalleleri güzargâhı ve Ahmetpaşa, Yayla, Yaylagöne, Hemit, Kürtüllü, Şahin Mahallesi ayrımına kadar Sathi Kaplama yapılacağını dile getiren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde birçok noktada kırsal mahallelerimizin bağlantı yollarını yeniliyor. 2021 yatırım planı içerisinde olan yollarımızın bir kısmında çalışmalar tamamlandı. Tamamlanamayan yerlerde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

“MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yaz mevsimi sonuna kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım çalışmaları programında yer alan toplam 105 kilometrelik sathi kaplama ve S.S.B  (Betonla Sıkıştırılmış Yol) çalışmasının tamamlanarak konforlu ve güvenli yolları vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Yurdakul, “Bizlerin ve hemşehrilerimizin taleplerine karşılık vererek ilçemizdeki yolların yapılmasında emeği geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalarla güzel İlçemiz modern görünümüne kavuşmaya devam edecek” dedi.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10