Başkan Çetin çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ederken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de altyapı ve üstyapı çalışmalarÄ

Kapaklı 5.09.2021 17:37:00 0
Başkan Çetin çalışmaları inceledi

İlçenin bazı noktalarında altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, bir yandan da tenis kortu yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

“MODERN BİR HALE GETİRECEĞİZ”

 

Hürriyet Caddesi ile Canbazlar Caddesi’nde başlatılan altyapı yenileme çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kentimizin önemli bir sorununu daha çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza başladık. Canbazlar Caddemizi altyapısı sorunsuz bir hale getirip ardından kaldırım, yol, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarıyla kentimize yakışır modern bir hale getireceğiz” dedi.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Hürriyet Caddesi ile Canbazlar Caddesi’ndeki incelemelerinin ardından Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi ve Birlik Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Çetin, söz konusu alanlarda 3 okulun bulunduğuna dikkat çekti. Çetin, beton yol ve yaya kaldırımı yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayacaklarını dile getirdi.

 

KAPALI TENİS KORTU YAPIMI SÜRÜYOR

 

Kapalı tenis kortu yapım çalışmalarını  da inceleyen Çetin, “Üstyapı ve altyapı çalışmalarımızın yanı sıra kentimize değer katacak projeleri de bir bir hayata geçiriyoruz. Seyfettin-Nazmiye Koçak Ortaokulu yanında bulunan alanda 21*36 metre ölçülerinde kapalı tenis kortu yapım çalışmalarımız hızla sürüyor” dedi. Çetin, kısa süre içerisinde tenis kortunu gençlerin ve vatandaşların kullanımına sunacaklarını söyledi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10