Yüksel: Zabıta, belediyemizin yüz akı

Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Zabıta MüdürlüÄ

Süleymanpaşa 5.09.2021 17:40:00 0
Yüksel: Zabıta, belediyemizin yüz akı

Süleymanpaşa Belediye Başkan Cüneyt Yüksel, belediyede görev yapan zabıta memurlarıyla Rumeli İskelesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ve Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal da katıldı.

 

ZABITA HAFTASINI KUTLADI

 

Zabıta personeline görevlerinde başarılar dileyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaptığı açıklamada “Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yıldönümü dolayısıyla halkımızın huzuru, sağlığı ve güvenliği için 24 saat görev başında olan Zabıta çalışanlarımızla buluştuk. Sabah kahvaltısı programında bir araya geldiğimiz personellerimizin Zabıta Haftası’nı kutlayarak, görevlerinde başarılar diledik. Zabıta Müdürlüğümüz belediyemizin yüz akı ve görevi ağır olan bir müdürlüğümüz. Şanslıyız ki işine sahip çıkan, ciddiyetle görevini yerine getiren çalışanlarımız var” dedi. Yüksel, belediye bünyesinde görev yapan zabıta personelleri nezdinde tüm zabıta teşkilatlarının Zabıta Haftası’nı kutladı.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10