Yüksel: Okullar çocuklarla güzel

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle Mevlana İlkokulu'nu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılında öğretmen ve Ã

Süleymanpaşa 6.09.2021 18:59:00 0
Yüksel: Okullar çocuklarla güzel

Mevlana İlkokulu Müdürü Ersin Çakır’dan okullarındaki durumla ilgili bilgi alan Başkan Yüksel, okulun eksikleri ve ihtiyaçları konusunda destek sözü verdi. Okul Müdürü Çakır’ın şahsında tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Yüksel, yeni eğitim öğretim yılının kesintisiz yüz yüze eğitimle geçecek bir yıl olmasını temenni etti.

 

ÖĞRENCİLER İLK DERS ZİLİYLE SINIFLARI DOLDURDU

 

Okulların çocuklarla güzel olduğunu ifade eden Başkan Yüksel, “2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitimle başladı. Korona virüsü salgını nedeniyle okullarından uzak kalan çocuklarımız, bugün çalan ilk ders ziliyle birlikte sınıfları doldurdu. Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Atilla, Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Saygı ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Suat Durmaz ile birlikte ziyaret ettiğimiz Mevlana İlkokulu’nda, Okul Müdürümüz Ersin Çakır ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulanarak, çocuklarımıza başarılar diledik. Bu vesileyle Süleymanpaşa’mızda eğitim hayatına geri dönen ve yeni başlayan tüm öğrencilerimize hastalıksız, kesintisiz yüz yüze eğitimle geçecek bir yıl dileklerimi paylaşıyorum” dedi. Başkan Yüksel’e ziyaretinde Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ve Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Suat Durmaz da eşlik etti.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10