Şehit Polis Memuru Erdem Uçar'ın ismi parkta yaşayacak

Çerkezköy Belediye Meclisi, bugün yapılan Eylül Ayı Olağan Toplantısının 2'nci oturumunda komisyon raporlarını görüşerek karara bağladı. Toplantıda Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Soka

Çerkezköy 6.09.2021 19:00:00 0
Şehit Polis Memuru Erdem Uçar

Bugün Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş Başkanlığı’nda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı saat 15.00’da başladı.

 

BAŞKANA YETKİ VERİLDİ

 

Toplantıda ilk olarak belediye hissesi satışı hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşülürken, 8 adet belediye hissesinin satış talebi komisyon raporu doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi. Meclis toplantısının 2’nci gündem maddesinde de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün kullanım izni hakkındaki yazısı görüşüldü. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 408 ada 14 parselde bulunan 16 metrekarelik Belediye hissesinin 25 yıllığına Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (TESKİ) devredilmesi için Belediye BaşkanıVahap Akay’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

KIRSAL YERLEŞİM OLMADIĞI KARARA BAĞLANDI

 

Meclis toplantısı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak’ta yapılan parka Şehit Polis Memuru Erdem Uçar’ın isminin verilmesi talebi görüşülmesi ile devam ederken, Aşık Veysel Sokak’taki parka Şehit Erdem Uçar isminin verilmesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Harita Şube Müdürlüğü’nün yazısı görüşülerek Çerkezköy’ün 12 mahallesinde kırsal yerleşim olmadığı oy birliği ile karara bağlandı.

 

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

Meclis toplantısının son gündem maddesinde de Çerkezköy Belediyesi’ne 1 adet 18 bin litre damperli vidanjör, 1 adet 7 metreküp yol süpürme aracı, 1 adet kazıyıcı-yükleyici iş makinası alınması talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. İlgili talep komisyon raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantıları sona erdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10