ÇOSB'den emniyete araç desteği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, kamu düzeni ve asayişin teminin için kesintisiz hizmet veren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 3 adet resmi kamyonet araç desteğinde bulundu. Ara?

Çerkezköy 6.09.2021 19:16:00 0
ÇOSB

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı genel atama çalışmaları kapsamında geçtiğimiz aylarda 100 polis atamasının yapıldığı Çerkezköy’de, araç ihtiyacı da ortaya çıkarken, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 3 araç desteğinde bulundu.

 

ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ

 

Araçlar, bugün saat 14.00’da düzenlenen törende Çerkezköy Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın’a teslim edildi.

 

BELEDİYE TARAFINDAN DA ARAÇ TEMİNİ YAPILDI

 

Çerkezköy’de kamu düzeni ve asayişin temini için kesintisiz hizmet veren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne artan ilçe nüfusuna eş değer şekilde bu dönemde personel takviyesi yapıldığını anımsatan yetkililer, “Görevin ifasında suç ve suçlularla mücadelede yüksek başarının elde edilmesi, vatandaşlarımıza kaliteli Etkin hizmetin ulaşabilmesi için bu süreçte Çerkezköy OSB tarafından 3 adet resmi kamyonet araç ve Çerkezköy Belediyesi tarafından 1 adet sivil binek araç temini yapıldı” dedi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10