Çerkezköy 1911'de teknik direktörlüğe Yahya Aydın getirildi

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü'nde teknik direktörlüğe daha önce kulüpte görev yapmış olan Yahya Aydın getirilirken, yardımcılığını da Güngör Çakar yapacak. Kulübün sportif direk

Çerkezköy 9.09.2021 15:54:00 0
Çerkezköy 1911

Kulüp tesislerinde önceki akşam saat 19.00’da yapılan basın toplantısında konuşan Çerkezköy 1911 Spor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan; futbolcuların lisanslarını çıkarmaya başladıklarını belirterek “Transfer çalışmalarına da hız verdik” dedi. Kulübü daha yüksek seviyelere çıkaracak futbolcularla yola devam edeceklerini dile getiren Aslan, Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

 

“YARIM BIRAKTIĞIMIZ İŞİ TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Takımın teknik direktörlüğüne getirilen Yahya Aydın da kulübe yeniden dönmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek “4 yıl önce buradaydık. İyi şeyler de yaptık, güzel şeyler oldu. Sonrasında yarım kalan işlerimiz vardı, tamamlamaya geldik. Tanıdığım bir şehir. O yüzden gönül rahatlığıyla buraya geldim” dedi. 4 yıl önce yarım bıraktıkları işi tamamlamaya çalışacaklarını dile getiren Aydın, Bizi bu göreve layık gören başkanımıza da sportif direktörümüze de çok teşekkür ederiz. Çağırdılar beni hiç tereddüt etmeden buraya geldim” dedi. Aydın, en iyi şekilde çalışacaklarını ve güzel işler başaracaklarını söyledi.

 

“HERKESİN YANINDAYIZ”

 

Kulübün sportif direktörlüğüne getirilen Sedat Çolak da, Çerkezköylü vatandaşlara seslendi. Gönüllerinin hep Çerkezköy’den yana olduğunu söyleyen Çolak, “Başkanımız bir yola çıktı. Biz de onu yalnız bırakmak istemedik. Gerek sportif direktörlük gerek başka bir şekilde kulübe en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Herkesin yanındayız” dedi.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Ellerini taşın altına koyarken Çerkezköy’ün geleceği olan sporcuların geleceği kaybolmasın diye bu yola girdiklerini ifade eden Çolak, “Maddi manevi olarak destekliyoruz. Diğer insanlarımızın da bizi yalnız bırakmaması gerekiyor. Herkesin destek vermesi lazım. Güzel projeler sunduk. Bunları yapacağımızı düşünüyorum. Bunları güzel bir şekilde işleyip başarı yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi. Çolak, kendilerine ne görev verilirse verilsin en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını söyledi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10