Sivaslılar Derneği'nde Tokgöz dönemi

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin olağan genel kurulu önceki akşam saat 18.00'da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan

Çerkezköy 9.09.2021 16:07:00 0
Sivaslılar Derneği

Olağan genel kurul divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. Divan başkanlığına Mecit Kaplan seçilirken, katip üyeliğe de Ayla Uçkun seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Derneğin gelir gider hesapları okunurken, 61 bin 920 TL gelir elde edildiği, kira gideri olarak 43 bin 200 TL, elektrik gideri olarak 7 bin 150 TL, su gideri olarak 3 bin 850 TL, doğal gaz gideri olarak 7 bin 720 TL harcama yapıldığı ifade edildi. Gelir gider tablosunun oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu da oy birliği ile ibra edildi. 

 

YILLIK AİDAT ÜCRETİ 150 TL

 

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde aidat ücreti görüşülürken, yıllık aidat ücreti 150 TL olarak karara bağlandı. Toplantı, tüzükte yapılmak istenen değişikliklerin okunması ile devam etti. Oy birliğiyle kabul edilen karara göre 15 olan yönetim kurulu asıl üye sayısı ve 15 olan yönetim kurulu yedek üye sayısı 10’a düşürüldü. Tüzükte derneğin amacında değişiklik yapılırken, üyelikten ihraçla ilgili madde de oy birliğiyle kaldırıldı.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

 

Tüzük değişikliği ile ilgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Mevcut başkan Ahmet Yıldız aday olmazken, seçimlere Mustafa Tokgöz’ün tek listesi ile gidildi. Mustafa Tokgöz, 3 yıl görev yapmak üzere dernek başkanlığına seçilirken, başkan yardımcılığına Ercan Yılmaz, Haydar Akpınar ve Mecit Kaplan, sekreterliğe Erdem Fenkli, saymanlığa Ese Şahin seçildi. Ayla Uçkun, Ayhan Yeşilyurt, Sinan Karaca ve Dursun Kaya Akın da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Denetim kurulu asıl üyeliğine de Serkan Boyraz, Tahir Ağırbaş ve Serkan Yıldız seçildi.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10