Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kapaklı Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Önceki gün Kapaklı PÄ

Kapaklı 9.09.2021 18:35:00 0
Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Kapaklı’da uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kapaklı Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, önceki gün de Pınarca Mahallesi’ndeki bir çiftlikte ve Uzunhacı Mahallesi’nde bir evde yaptıkları aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

 

UYUŞTURUCU VE RUHSATSIZ AV TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

 

Pınarca Mahallesi’nde bir çiftlikte yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarının ardından harekete geçen jandarma ekipleri, N.Y.L. isimli şahsa ait çiftlik ve eklentilerinde yaptıkları aramada, şahsın kullanmış olduğu evin bahçesinde ekili 4 kök kenevir bitkisi, 80 gr kenevir tohumu, 4 adet ruhsatsız av tüfeği ve 36 adet av tüfeği mühimmatı ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

ŞÜPHELİ ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

 

Jandarma ekipleri saat 13.00 sıralarında da Uzunhacı Mahallesi’nde H.T. isimli şahsa ait ikamette yaptıkları aramada saksı içerisinde bakımı ve sulaması yapılmış yaklaşık 1.5 metre uzunluğunda 4 kök kenevir bitkisi ve kavanozlar içerisinde daralı yaklaşık 3 kilogram esrar ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10