Servis derdi, velileri gerdi

Okullar açılalı bir hafta olmasına rağmen Çerkezköy'de bitmek bilmeyen servis sorunu velilerle servisçileri karşı karşıya getirdi. Özellikle Ambardere mevkiindeki okullarda yaşanan servis yetersizliği,

Çerkezköy 10.09.2021 18:18:00 0
Servis derdi, velileri gerdi

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ‘sorunu çözeceğiz’ derken, sorunun çözülmemesinden şikayetçi olan veliler, “Biz her gün işimizden vakit ayırarak çocuklarımızı yollardan topluyoruz. Maalesef Çerkezköy’de milli eğitim müdürlüğü bu manzarayı görmüyor. 21. Yüzyılda, Avrupa’nın göbeğinde Çerkezköy’de bu manzarayı kendilerine nasıl yakıştırıyorlar biz anlam veremiyoruz. Havalar soğudu, kış geliyor. Bizim çocuklarımız o yolu yürüyerek gidip gelmek zorunda kalıyorlar. Çocukları okuldan soğutuyorlar” diyerek yetkililerden bu soruna çözüm bulmalarını istediler.

 

YETKİLİLERİN ÇÖZÜM BULMASINI BEKLİYORUZ”

 

“Anaokulu önünde çocuklarını bekleyen veliler gibi biz de lisedeki çocuklarımızı bekliyoruz” diyerek duruma tepki gösteren veliler, pandemi döneminde bile bu kadar sıkıntı yaşamadıklarını belirterek “Yetkililerin biran evvel bu soruna çözüm bulmasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10