Başarılı sporculardan Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Güreş ve Satranç sporcuları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Sporcuların başarılarının kendilerini gururland?

Çerkezköy 13.09.2021 18:35:00 0
Başarılı sporculardan Başkan Akay

Ziyarete Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Kulüp Yöneticisi Beytullah Coşkun, Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik ve Satranç Antrenörü Remzi Yakut katıldı.

 

MİLLİ TAKIM HAVUZUNA GİRDİLER

 

   Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç sporcularının 27 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’na katıldıklarını belirten Satranç Antrenörü Remzi Yakut, “Şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız Efe Yalçınkaya 6’ncı, Ege Yiğit Çelik de 12’nci oldu. Bu 2 sporcumuz 12 Yaş Genel kategorisinde Milli Takım Havuzuna girmeyi başardılar” diye konuştu.

 

İKİ GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNDÜLER

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz da bu yıl 669’uncusu düzenlenen Tarihi Antalya Elmalı Yeşil Yayla Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerinde sporcular Caner Arslan ve Ömer Koçer’in Çerkezköy’ü başarı ile temsil ettiğini ifade ederek, “ Minik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Ömer Koçer ve Teşvik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Caner Arslan kategorilerinde 2’nci oldular. Kentimizi ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcularımız, Çerkezköy’e iki adet gümüş madalya ile döndüler. Sporun her dalında bizden hiçbir zaman desteklerinizi esirgemediğiniz için kulübümüz sporcuları ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay da “Sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Ben de bu vesile ile çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10