Ergene Velimeşspor evinde kayıp 0-4

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor hafta sonunda evinde Çorumspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maç boyunca istediği futbolu ortaya koyamayan Ergene Velimeşespor karşılaşmadan

Ergene 14.09.2021 17:35:00 0
Ergene Velimeşspor evinde kayıp 0-4

Ligin ilk haftasında Sarıyer ile berabere kalan temsilcimiz Ergene Velimeşespor ikinci hafta evinde konuk ettiği Çorumspor’a farklı kaybetti.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

 

Ergene Velimeşe’de oynanan karşılaşmaya iyi başlayan mavi beyazlılar ilk dakikalarda rakibinin kendi sahasında çıkmasına izin vermedi. Müsabakaya iyi başlayan Ergene Velimeşespor ilk 20 dakika kontrolü elinde tutarken 25. Dakikada yediği gol ile maçın kontrolünü kaybetti. Topla daha çok oynayan taraf konuk takım olurken ilk yarının son dakikalarında Ergene Velimeşespor bir gol daha yiyerek ilk yarıyı 2-0 mağlup tamamladı.

 

FARKLI MAĞLUP AYRILDI

 

Rakibinin oyundan kopmasını iyi değerlendiren konuk ekip Çorumspor 59’uncu dakikada Batuhan Er ile farkı üçe çıkardı. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Çorumspor 66’ıncı dakikada İsmet ile skoru 4-0 yaptı. Kendi sahası ve kendi taraftarı önünde ilk mağlubiyetini alan Ergene Velimeşespor’da moraller alt seviyelere düştü. Müsabakayı protokol tribününden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ve Kulüp yöneticileri ile Ergene Belediyesi Meclis üyeleri takip etti. Sezonun ilk haftasında İstanbul deplasmanında Sarıyer ile 1-1 berabere kalan Ergene Velimeşespor, sezonun ikinci haftasında aldığı mağlubiyet ile ligde 1 puanda kaldı. Temsilcimiz ligin 3’üncü haftasında Bodrumspor A.Ş. ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10