İlçe genelinde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları sürüyor 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi'nde başlatılan yol genişletme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yol geniÅ

Çerkezköy 16.09.2021 18:59:00 0
İlçe genelinde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları sürüyor 

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde düzenleme çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlanıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Yol genişletme çalışmalarının devam ettiği caddemizde bisiklet yolu da yapacağız. Ekiplerimiz şu anda beton kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddemizde yaklaşık 6 bin metrekarelik beton kaldırım yapılmış olacak” diye konuştu. 


BİSİKLET YOLU YAPILACAK


Yol genişletme ve kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet yolu yapımına başlanılacağını kaydeden Akay, “ Caddemizde ayrıca 6 bin metrekarelik de sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte yeni yaptığımız kaldırımlarımızı ağaçlandırma çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşturacağız.” dedi. Başkanımız Vahap Akay, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında devam edeceğini sözlerine ekledi.


Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10