Kazak gölü güzergahına bisiklet yolu yapılıyor

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Kazak Gölü Mesira Alanında çalışma başlatan Kapaklı Belediyesi bu güzergaha bisiklet yolu yapıyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, " Bisiklet yolumuz 3 ki

Çerkezköy 16.09.2021 19:19:00 0
Kazak gölü güzergahına bisiklet yolu yapılıyor

 

Kilit taş yol yapımı baştan sona yenilenen ve ek bağlantı yollarının da yapıldığı Kazak Gölü Mesire Alanı güzergahında 3 kilometre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde yapılan bisiklet yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

 

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen bisiklet yolu yapım çalışması ile ilgili bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  “Kentimizde üstyapı ve altyapı çalışmaları, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler olmak üzere birçok farklı alanda vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine özellikle gençlerimizden ve bisikletseverlerden gelen istekler doğrultusunda kentimizin ilk bisiklet yolunun yapımına Kazak Gölü Mesire Alanı güzergahımızda başladık. Bisiklet yolumuz 3 kilometre uzunluğunda ve 4 metre genişliğinde yapılıyor. Ardından güzergahta aydınlatma çalışmaları da gerçekleştireceğiz.  Sağlıklı bir yaşam, sürdürülebilir bir çevre için alternatif ulaşım aracı olan bisiklet kullanımının kentimizde yaygınlaşması amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bisiklet yolumuzu kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10