Çetin: İlçemizin çehresine görsel dokunuşlar yapıyoruz 

Kapaklı Belediyesi Mithatpaşa, Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Zengin Caddelerinde uygulanacak dekoratif aydınlatma direklerinin montajına başlandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, şehir estetiÄ

Kapaklı 17.09.2021 18:45:00 0
Çetin: İlçemizin çehresine görsel dokunuşlar yapıyoruz 

Pınar Bulvarı’nın ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasının ardından, Kapaklı Belediyesi diğer caddelerde de aydınlatma çalışmalarına başladı. Mithatpaşa, Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Zengin Caddelerinde uygulanacak dekoratif aydınlatma direklerinin montaj çalışmalarının ise aralıksız sürdüğü kaydedildi. Çalışmalar kapsamında toplam 144 aydınlatma direğinin montaj edileceğini kaydeden yetkililer, söz konusu caddelerde baskı beton kaldırım uygulaması da gerçekleştirileceğini ifade etti. 


TÜKETİMİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ 


Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Göreve geldiğimizden beri başlattığımız hizmet seferberliğinde her geçen gün daha da güçlenerek ve çalışmalarımızda hız kesmeden Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanı sıra şehir estetiği uygulamaları ile ilçemizin çehresine görsel dokunuşlar yapıyoruz. Ulaşım yoğunluğunun fazla olduğu Mithatpaşa, Yaşar Doğu, Zengin ve Dumlupınar olmak üzere 4 önemli caddemizde yapmaya başladığımız bu çalışma ile hem dekoratif aydınlatma sağlanarak caddelerimizde görsel zenginlik elde edeceğiz, hem de montajı yapılan aydınlatma armatürlerinin enerji tasarrufu sağlayan özelliğe sahip olması nedeniyle ihtiyaç dışı tüketimin önüne geçeceğiz.” dedi.


Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10