Minikler turnuvada göz doldurdular

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından U-14 kategorisinin ardından U-11 Yaz Futbol Turnuvası düzenlendi.Kapaklı'dan Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Kapaklı Kartalspor takı

Kapaklı 19.09.2021 17:35:00 0
Minikler turnuvada göz doldurdular

Sporcun birleştirici özelliği ile insanların tanışıp, kaynaşmalarına imkan sağlamak amacıyla çeşitli kurslar ve turnuvalar gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü geçtiğimiz ay düzenlediği U-14 Yaz Futbol Turnuvasının ardından bu sefer de U-11 Yaz Futbol Turnuvası düzenledi.

 

İKİNCİYİ PENALTILAR BELİRLEDİ

 

Göztepe takımının çekildiği turnuvada Kapaklı Sitespor U-11 takımı 15 puan toplayarak turnuvanın şampiyonu oldu. 10 puan toplayan Çerkezgücüspor ve Kapaklı Kartalspor takımları ikincilik müsabakasında karşı karşıya geldi. 2-2 berabere biten maçı penaltılarda kazanan Çerkezgücüspor turnuvanın ikincisi, Kapaklı Kartalspor ise üçüncüsü oldu. Marmaraspor 6, Kapaklıspor ise 3 puan topladı.

 

GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

 

Kupa töreninde konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanvekili ve Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban, “Çocuklarımızı spora kazandırma konusunda ailelerimizi özellikle tebrik ediyorum. Gençlerimizi ve sporcularımızı önemsiyoruz. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz ve spor kulüplerimiz olarak bu tür turnuvaları artırmak istiyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, kıymetli ailelerine, takımlarımızın teknik ekip ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10