Haber'den Kaymakam Duru'ya ziyaret

Çerkezköy Haber Gazetesi ve Marmara Haber Gazetesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Çerkezköy Kaymakamlığına atanan ve geçtiğimiz gün g

Çerkezköy 20.09.2021 17:00:00 0
Haber

Ziyarete Marmara Haber ve Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, Marmara Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gülveren Altunoğlu ve gazetelerin haber merkezinde görev yapan gazeteciler katıldı.

 

SORUNLARA ÇARE OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

 

Ziyaretten dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Göreve başladığımızdan bu yana yoğun şekilde ziyaret trafiği yaşıyoruz. Çerkezköy’ü tanıma ve sorunlarını tek tek öğrenmeye çalışıyorum. Elimizden geldiğince görevimiz dahilinde sizlerin destekleriyle sorunlara çare olmaya çalışacağız” dedi.

 

TELEFONUM 24 SAAT AÇIK

 

Basın mensuplarının her türlü öneri, taleplerine açık olduğunu ifade eden Duru, “ Sizler bir çok hizmetin yürütülmesinde katkı sağlıyorsunuz. Daha şeffaf, daha güvenilir, daha doğru, daha dürüst hizmetlerin olması noktasında basınımız çok önemli bir görev ifa ediyor. Telefonum 24 saat açıktır. Unuttuğumuz eksik kalan bir şey olduğu zaman bizlere hatırlatın. İnşallah sizlerle beraber Çerkezköy’ümüze, Çerkezköylülere hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

ÖNCE İNSAN DİYECEĞİZ

 

Duru, “ Çerkezköy Türkiye’nin özeti ve örnek bir ilçemizdir. 81 ilden vatandaşlarımız burada birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamaya çalışıyor. Birlik ve beraberliğe katkı sağlamak, bu beraberliği pekiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımıza devletin şefkatli yüzünü göstermek, vatandaşların da devlete olan sevgisini ve saygısını daha da pekiştirmek için ‘önce insan’ diyerek çalışacağız” dedi.

 

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kaymakam Murat Duru’ya yeni görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Haber ve Marmara Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, “ Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi olan Çerkezköy Haber Gazetesini 21 yıl önce çıkardık. Ayrıca 2012 yılından bu yana da Marmara Haber Gazetesini de günlük olarak çıkartmaya devam ediyoruz. 1994 yılından bu yana yayında olan Radyo Haber ve 2 yıl önce Vize’de yayına aldığımız Radyo Vize ile bölgenin sesi olmaya çalışıyoruz. Ayrıca yaptığımız canlı yayınlarla da Çerkezköy ve bölgede yaşanan gelişmeleri an be an kamuoyuyla paylaşıyoruz.

 

Hakka ve halka hizmet düsturuyla kamusal bir görevi yerine getiriyoruz. Haberlerimizi yaparken merkeze insanı alıyoruz ve haberlerimizi vicdanımızın terazisinde tartıyoruz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum ve görevinizde başarılar diliyorum ” dedi.

 

Haber/Gülay Yiğit SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10