Kaymakam Duru ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı

Geçtiğimiz günlerde ilçede görevine başlayan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ilçedeki ilk ziyaretini şehit ailesine gerçekleştirdi. Kaymakam Duru, 2016 yılında İstanbul Sariyer Adile Sadullah Mermerci Polis

Çerkezköy 23.09.2021 15:48:00 0
Kaymakam Duru ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı

Ziyarette şehit Erdem Uçar’ın babası Muhlis Uçar, annesi Suna Uçar, eşi Hülya Uçar ile çocukları Elif ve Esma Uçar ile sohbet eden Kaymakam Duru, ailenin istek ve taleplerini dinledi.

 

EN KIYMETLİ DEĞERLERİMİZDİR

 

Şehit ailesi olmanın büyük bir şeref olduğunu ifade eden Kaymakam Duru, “ Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerleridir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizlerin kutsal emanetleridir. Şehitlerimizin aileleri tabi ki acılarını yaşıyorlar, bu acıları tamamıyla ortadan kaldırmak mümkün değil ama en azından başka bazı sıkıntılar yaşamamaları için devlet olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstererek onların acılarını hafifletmeye çalışıyoruz. Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin ailelerine Devletimizin tüm kapıları daima açıktır. Ben de ailemle birlikte her zaman, her fırsatta şehit aileleriyle birlikte olmaya çalışıyorum” dedi.

 

TEEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kaymakam Murat Duru, görev süreci içerisinde şehit aileleri ile randevusuz bir şekilde mesai saati gözetmeksizin görüşerek, sürekli onlarla diyalog içerisinde olmanın en öncelikli görevlerinden biri olduğunu ifade etti. Kaymakam Duru, “ Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin. Şehitlerimize de rahmetiyle muamele etsin. Bu vesileyle şehitlerimizin anne babalarına, eşlerine ve çocuklarına bir defa daha Allah’tan sabır diliyorum” diye konuştu. Şehit ailesi ise ziyaretten ötürü Kaymakam Duru’ya teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10