Malkara'da feci kaza: 1 ölü,2 yaralı

Malkara'da hafif ticari aracın emniyet şeridinde giden motosiklete çarptığı kazada bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Ambulansla Malkara Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 72 yaÅ

Malkara 23.09.2021 16:09:00 0
Malkara

Kaza, Malkara- Keşan yolunun Kadıköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Süleyman Yıldız idaresindeki 59 US 385 plakalı hafif ticari araç, emniyet şeridinde giden Fikri Sarıkaya'nın kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle şarampole devrilen motosikletteki sürücü Sarıkaya ile arkasında oturan Türkmenistan uyruklu Şiiri Yazıyev (36) ve hafif ticari aracın sürücüsü Yıldız yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

 

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Fikri Sarıkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, diğer iki yaralı tedavi altına alındı.  Kazada ölen Fikri Sarıkaya ile yaralanan Şiiri Yazıyev'in bir fabrikada bekçi olarak çalıştıkları öğrenilirken, hafif ticari araç sürücüsü Süleyman Yıldız ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10