İYİ Parti'den Kaymakam Duru'ya ziyaret 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçeye 11 Eylül tarihinde atanan Kaymakam Murat Duru'ya ziyarette bulundu. Ziyarette teşkilatın çalışmalar?

Çerkezköy 25.09.2021 02:57:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Murat Duru’ya ziyarette bulundu. 

 

HER TÜRLÜ HİZMETİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ 

 

Kaymakam Duru’ya hayırlı olsun dileklerini ifade eden Erseçkin, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Çerkezköy’ün kozmopolit yapısından bahseden Erseçkin, ilçeye yapılacak her türlü hizmetin destekçisi olacaklarını ifade etti. Çerkezköy’ün her yıl göç aldığını ve adeta Türkiye mozaiği olduğunu ifade eden Erseçkin; “İşini, aşını Çerkezköy’de kazanan değerli hemşerilerimiz için her türlü hizmetin destekçisi olacağız. İlçemiz her yıl aldığı göç nedeniyle sürekli yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple yeni yatırımlara ihtiyacımız var. Biz siyasi partiler olarak sivil toplum kuruluşları ve hemşeri dernekleri ile ortak çalışma içerisinde ihtiyaçları belirliyor ve ilgili makamlara iletiyoruz” dedi. 

 

KAYMAKAM DURU TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyarette Kaymakam Duru, Erseçkin ve yönetimine ziyareti için teşekkür etti. 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10