Genç çiftin düğününü Tarık Mengüç renklendirdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde beyaz eşya sektöründe üretim yapan MTB Endüstri Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Talha Beceren hayatını Büşra Yılmaz ile birleştirdi. Hafta sonu Pera

Kapaklı 28.09.2021 01:02:00 0
Genç çiftin düğününü Tarık Mengüç renklendirdi

Beceren-Yılmaz aileleri konuklarını kapıda Mehteran eşliğinde karşılarken, çiftin ilk danslarının ardından kestikleri düğün pasta sonrası takı merasimi ile devam eden düğüne Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kapaklı ve Çerkezköy belediye meclis üyeleri, iş insanlarının yanı sıra Çerkezköy ve Kapaklı esnafı ile genç çiftin arkadaşları katıldı.

 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Kır bahçesini çiçek bahçesine çeviren dostları gece boyunca bir taraftan sanatçı Tarık Mengüç ile, bir taraftan genç çiftle hatıra fotoğrafı çekilirken, çiftin efeler ekibi eşliğinde ki oyunları davetlilerden tam not aldı. Akşam saatlerinde Pera Kır bahçesinde başlayan Beceren çiftinin düğünü Yılmaz-Beceren ailelerinin mutluluğu ile pekişirken, gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde finali ise Çoşkun Çelik bandosu eşliğinde gelin ve damadın yaptıkları davul şov damga vurdu. Beceren çifti düğün törenlerini sosyal medya hesapları üzerinden baştan sona canlı yayınlayarak bir ilke imza atmış oldular.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10