Pınarbaşı ve Paşaköy bağlantı yolu soğuk asfaltla kaplandı

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde yoğun bir şekilde süren yol çalışmalarında Pınarbaşı ve Paşaköy mahallelerini birleştiren bağlantÄ

Ergene 28.09.2021 16:49:00 0
Pınarbaşı ve Paşaköy bağlantı yolu soğuk asfaltla kaplandı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Pınarbaşı ve Paşaköy mahalle sakinlerine vermiş oldukları yol sözünü yerine getirdiklerini kaydederek, “Sevgi Kenti Ergenemizde Pınarbaşı ve Paşaköy mahalle sakinlerine vermiş olduğumuz yol sözümüzü yerine getirdik. İki mahallemizi de birleştiren yolda ekiplerimiz soğuk asfalt çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar esnasında ayrıca yol her iki taraftan da genişletildi” dedi.

 

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca yine bu iki mahalleyi birbirine bağlayan Pınarbaşı köprüsünün de yenilendiğini ifade ederek “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından geçtiğimiz haftalarda Pınarbaşı mahallemizde bulunan köprüde yenileme çalışmaları başlatıldı. Proje kapsamında köprü genişliği, yolun genişliğine ve hidrolik kesintinin güncel yönetmeliklerine uygun olarak 23 metre açıklığında olacak. Köprü çalışmaları en kısa zamanda tamamlanıp mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10