Yüksel kooperatif başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede faaliyet gösteren şehir içi yolcu taşımacılığı kooperatiflerinin temsilcilerini ağırladı. Süleymanpaşa'da yolcu taşımacılÄ?

Süleymanpaşa 29.09.2021 14:16:00 0
Yüksel kooperatif başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında Kooperatif başkanları ile bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar da eşlik ederken, ilgili müdürler de kooperatiflerin taleplerini yanıtlamak ve not almak üzere hazır bulundular. Başkan Yüksel, şoför esnafının sorun, beklenti ve talepleriyle alakalı fikir alışverişinde bulunurken, Süleymanpaşa Belediyesi’nin toplu taşıma araçlarının durak yerleri ile ilgili olarak yakında dönemde hayata geçirilecek olan düzenlemeler hakkında da bilgi verdi. Yüksel, yakında başlayacak olan Kumbağ Mahallesi meydan düzenlemesi projesi kapsamında minibüslerin giriş çıkış ve duraklama alanlarında rahatlama sağlayacak uygulamalar gerçekleştirileceğini belirtti.

 

BEKLENTİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

 

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs kooperatiflerimizin başkanlarıyla bir araya geldik. Belediyemizde ağırladığımız kıymetli başkanlarımızın talep ve beklentilerini değerlendirerek, sorunlarını dinledik. Toplantımızın ilçemize ve şoför esnafımıza hayırlı olmasını dilerim,” diye konuştu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10