Akay: Ambardere'deki trafik sorunu çözülecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ambardere'deki okul giriş ve çıkış saatlerinde oluşan trafik sorununun çözüleceğinin

Çerkezköy 29.09.2021 17:55:00 0
Akay: Ambardere

Ambardere asfalt çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Akay, “Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ambardere ve Tugay Kavşağı’nda okul giriş ve çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bunun sebebi ise öğrenci servisleri ve bizim çalışmamızdır. Ambardere yolunu genişletiyoruz. En geç 10 gün içinde bölgedeki çalışmaları tamamlayıp, asfaltladıktan sonra rahata kavuşturacağız” dedi.

 

“SIKINTIYI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Akay, “Tugay Kavşağı’ndaki ışıkların süresiyle ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne bu sorunu dile getirdim. O bölgenin okullar bölgesi olması nedeniyle trafik çok şişmeye başladı. Bununla alakalı her sabah ekipler tarafından ölçüm yapılıyor. Işıklar 5 saniye arttı. Ben ‘yetmez bir daha bakın’ dedim. İstanbul yönüne yeşil verdiğin zaman bir tarafa da kırmızı veriyorsun. Okul giriş ve çıkışlarında özellikle hangi istikamette çok fazla trafik yoğunluğu yaşanıyorsa oraya fazla verin dedim. Şimdi bununla alakalı çalışıyorlar. Orada da bir sıkıntı var ve çözmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10