Haluk Levent Tekirdağlı gençlerle buluştu

Ahbap Topluluğu'nun kurucusu ve Ahbap Türkiye genel Başkanı sanatçı Haluk Levent Tekirdağ'da gençlerle buluştu. Ahbap Topluluğu üyelerince Pastala Cafe'de karşılanan Haluk Levent, burada Ahbap Tekirda

Tekirdağ 30.09.2021 17:46:00 0
Haluk Levent Tekirdağlı gençlerle buluştu

Ahbap Tekirdağ’a gelişinde Ahbap Tekirdağ Başkanı Cansu Bina ve Ahbap Tekirdağ Şehir Başkan Yardımcısı Can Arıcılar ve Ahbap üyelerince Pastala Cafe'de karşılanan Levent, burada Ahbap Tekirdağ'ın çalışmaları ve projeleri hakkında Bina’dan gerekli bilgileri alarak Ahbap Tekirdağ ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tekirdağ’da gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren sanatçı Haluk Levent, “Zaman darlığım nedeniyle kısa bir süre de olsa sizlerle görüşmekten çok mutluyum. Yaptığınız çalışmaları da yakından takip ediyorum. Çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ederim” dedi.

 

ONUR VE GURUR DUYDUK

 

Bina da Levent’e öncelikle ziyareti için teşekkür ederek; “Sayın başkanım sizi Tekirdağ’da görmekten çok mutluyuz. Ahbap olarak yaptığınız değerli çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Bizler de Ahbap Tekirdağ olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısa bir süre de olsa sizleri Tekirdağ’da ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Sizleri daha geniş bir vakitte Tekirdağ’da tekrardan ağırlamak isteriz. Size ve ekibinize çalışmalarında başarılar dileriz”dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10