Başkan Ata, itfaiyecilerin haftasını kutladı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, İtfaiye Haftası sebebiyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı faaliyet gösteren Marmaraereğlisi İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

Marmara Ereğlisi 1.10.2021 18:28:00 0
Başkan Ata, itfaiyecilerin haftasını kutladı

Marmaraereğlisi İtfaiyesi'ne bağlı itfaiyeciler, Başkan Ata’yı itfaiye istasyonunun bahçesinde karşıladı. Ardındanitfaiyecilerle sohbet eden Ata, özellikle yangın döneminde üstün bir gayret ve özveriyle çalışma gösteren tüm itfaiye personeline minnettar olduklarını söyleyerek İtfaiye Haftası sebebiyle itfaiyecilere hediye takdim etti.

 

“İTFAİYECİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, burada itfaiyecilere hitap ederek İtfaiye Haftası’nı kutladı ve ardından itfaiyecilere kısa bir süre önce orman yangınlarının yaşandığı Akdeniz Bölgesi illerinde ve sel felaketi yaşanan Karadeniz Bölgesi illerinde verdikleri üstün hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ata, "İtfaiye Haftası sebebiyle Mamaraereğlisi İtfaiye İstasyonumuzu ziyaret ettik. Can güvenliğimiz için yaptıkları fedakarca çalışmaları ve doğa için verdikleri mücadeleler ile itfaiyecilerimiz bizim için çok değerli. Tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası'nı kutluyorum" dedi.

 

BAŞKAN ATA’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Vatandaşların can güvenliği için her zaman görevlerinin başında olduklarını söyleyen itfaiye personelleri yapılan ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya memnuniyetlerini bildirip teşekkür ettiler.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10