Çorlu'da kadın cinayeti

Çorlu'da birlikte yaşadığı erkek arkadaşı 35 yaşındaki Serkan İ.  Tarafından 9 yerinden bıçaklanan 30 yaşındaki Nazlı Koldaguç hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan cinayet Å

Çorlu 1.10.2021 18:54:00 0
Çorlu

9 YERİNDEN BIÇAKLADI

 

Önceki akşam Şeyhsinan Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı´nda meydana gelen olayda Nazlı Koldaguç ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Serkan İ. arasında cadde üzerinde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, gittikleri kullanılmayan meslek lisesinin bahçesinde kavgaya dönüşürken, kavga sırasında Serkan İ., yanında taşıdığı bıçak ile Koldaguç'u 9 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

 

SAKLANDIĞI METRUK BİNADA YAKALANDI

 

Kanlar içinde yere yığılan Nazlı Koldaguç’un çığlıklarını duyanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nazlı Koldaguç, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.Olay sonrası kayıplara karışan cinayet şüphelisinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri şüpheliyi, Hıdırağa Mahallesi'nde saklandığı metruk bir evde yakalayarak gözaltına alındı. Serkan İ.'nin ilk ifadesinde, Nazlı Koldaguç ile aralarında tartışma çıktığını, daha sonra olayın gerçekleştiğini anlattığı öğrenildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10