Kapaklıspor'dan kadroya iki takviye

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Kapaklıspor tecrübeli savunma oyuncusu Batuhan Altuntaş ve milli sporcu Serhat Eşs

4.10.2021 17:40:00 0
Kapaklıspor

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor iç transferin yanı sıra dış transfere de ağırlık verdi.

 

İDDİALI İKİ TRANSFER

 

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, dış transfere de ağırlık verdi. Kapaklıspor geçtiğimiz sezon Silivrispor ile profesyonel ligde mücadele eden stoper Batuhan Altuntaş ve Fraport Antalyaspor, Hatayspor, Alanyaspor ile aynı zamanda genç yaş kategorisinde Türkiye Milli takım formasını giyen Serhat Eşsiz’i kadrosuna kattı.

 

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKLAR

 

Önemli iki oyuncuyu kadrolarına kattıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban, “ Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Teknik Direktörümüz Cengiz Vural nezaretinde lig öncesi hazırlıklarını çift antrenman ile sürdürüyoruz. Batuhan ve Serhat takımımızın gücüne güç katacaktır. Her iki oyuncumuza da sarı lacivert forma altında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10