İmam ve müezzinlerle kahvaltıda bir araya geldiler

Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında ilçede görev yapan imam hatip ve müezzinler için AtatÃ

Süleymanpaşa 5.10.2021 14:47:00 0
İmam ve müezzinlerle kahvaltıda bir araya geldiler

Salgın tedbirleri kapsamında düzenlenen organizasyona din görevlileri 35’er kişilik gruplar halinde kabul edildi. Etkinlikte bir araya gelerek cami görevlilerinin ve cemaatlerinin talep ve beklentilerini belediye yetkililerine iletme ve fikir alışverişinde bulunma imkânı buldu.

 

ESKİ MÜFTÜ GÜRLEN DE KATILDI

 

Kahvaltı etkinliklerinin ilk gününde, Eski Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen de imam hatiplere ve müezzinlere iştirak etti. Dualar eşliğinde başlayan kahvaltı etkinliğinde konuşan Süleymanpaşa Belediyesi Hakla İlişkiler Müdürü Salih Nurettin Çevik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı. İmamların belediyeden taleplerini dinleyerek not eden Çevik, Süleymanpaşa Belediyesi olarak imkânlar dâhilinde kendilerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti. Eski Müftü Gürlen de Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak zorlu bir vazifeyi yerine getiren din görevlilerine görevlerinde başarılar diledi. Kahvaltıya katılan imam ve müezzinler de tek tek söz alarak camilerindeki eksiklikler, cemaatin ve kendilerinin görevleri ile ilgili taleplerini ilettiler. Kahvaltının ardından, Süleymanpaşa Belediyesinin küçük hediyelikleri takdim edildi ve organizasyon toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10