'Seni Unutmak İstemedim ki' Çerkezköy'de sahnelenecek

Çerkezköy Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinliği kapsamında sahneye taşınacak ' Seni Unutmak İstemedim ki' adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşuyor. Çerkezköy Atatürk Kültür Merke

Çerkezköy 5.10.2021 14:49:00 0
 

Pandemi tedbirleri kapsamında uzun zaman ara verilen tiyatro oyunları, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde “Seni Unutmak İstemedim” oyunuyla perdelerini açıyor. 13 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de sahnelenecek olan tiyatronun oyuncu kadrosunda usta sanatçılar, Ferdi Akarnur, Kayra Şenocak, Dost Elver ve Buket Dereoğlu yer alıyor. Oyunu, 10 yaş ve üzeri tüm tiyatro severler izleyebilecek.

 

KADINLAR ASLINDA NE İSTER?

 

Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği oyunun konusunu, “11 yıllık bir evliliği ayakta tutmak için en fazla ne yapardınız? Mesela sırf karınızı mutlu etmek için hamile kalır mıydınız? Kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar? Madem evlilik uzun bir oyun o zaman haydi oynamaya başlayalım ama kurallara dikkat edin zira bazıları size çok da uymayabilir. Temaşa Gösteri Sanatları uzun ömürlü bir evliliğin tarifini sizler için yaptı... Kadın ne ister, erkek ne anlar?” başlıkları oluşturuyor.

 

HES UYGULAMASI ÜZERİNDEN YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Pandemi tedbirleri kapsamında aşılarını tamamlamış veya hastalığı geçirmiş izleyiciler Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek etkinliğe katılabilecek. Aşılarını tamamlamamış veya hastalığı bağışıklık süresi devam eden bir vakitte atlatmamış kişiler ise, en fazla 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testlerini göstererek etkinliğe katılabileceklerdir. Tüm kontroller etkinlik girişlerinde HES uygulaması üzerinden yapılacaktır” denildi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10