Park ve yeşil alanlar düzenleniyor

Çerkezköy Belediyesi ekipleri tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Leylak Sokak'ta bulunan park ve yeşil alanda başlatılan bakım ve yenileme çalışmaları devam ederken, Fevzipaşa Mahallesi Halide Edi

Çerkezköy 5.10.2021 16:00:00 0
Park ve yeşil alanlar düzenleniyor

Belediye Başkanı Vahap Akay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Leylak Sokak’ta bulunan 2 bin 236 metrekarelik park ve yeşil alanda başlatılan bakım ve yenileme çalışmalarını inceledi.

 

“GÜVENLİĞİ DE SAĞLAYACAĞIZ”

 

Leylak Sokak Parkı’nda 1 ay önce başlattıkları bakım ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akay, “Çalışmalarımız kapsamında Leylak Sokak parkımıza çocuk oyun alanları, fitness alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alan düzenlemesi yapacağız” dedi. Çalışmalar kapsamında Leylak Sokak Parkı’nın ışıklandırılmasının da yapılacağını kaydeden Akay, “Basketbol sahasını da yaptığımız Leylak Sokak Parkımızın etrafını da korkuluklar ile çevirerek güvenliğini de sağlayacağız. Çalışmalar tamamlandığı zaman aydınlatması, çevre düzenlemesi, oyun grupları, spor alanları ve oturma alanları ile birlikte Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

 

SPOR ALETLERİ MONTE EDİLİYOR

 

Daha sonra Fevzipaşa Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerindeki yeşil alan ile Günaylar Sokak’taki yeşil alanda devam eden düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Akay, “Halide Edip Adıvar caddemizdeki yeşil alanlara spor aletleri, oyun grupları ve oturma grupları koyarak yeşil alan düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Günaylar Sokağımızdaki yeşil alanları da düzenleyerek, ihtiyaç duyulan spor aletlerini ve oturma gruplarını monte ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10