Çerkezköy'de Urfa rüzgarı esti

Çerkezköy'de 1991 yılından bu yana Köse Sokak'ta Şanlıurfa Kebap Salonları olarak hizmet veren Sait Tabala, önceki akşam dost ve müşterilerine yaptığı sürprizle Şanlıurfa'nın k

Çerkezköy 5.10.2021 16:45:00 0
Çerkezköy

Geceye siyaset ve iş dünyasının renkli simalarının yanı sıra Tabala ailesinin davetlileri de katılarak bir taraftan Şanlıurfa’nın kendine has yöresel tatlarını tadarken, öbür yandan Şanlıurfa şivesiyle söylenen türkülerle unutulmaz bir gece yaşadılar. Garsonların otantik kıyafetleriyle servis yaptığı gecede davulcu ve davetlilerin karşılıklı şov ve figürleri izleyenlerden tam not alırken, alevli davul şov ise gecenin unutulmaz karelerinden biri oldu.

 

 

 

“TALEP OLMASI HALİNDE AYDA EN AZ BİR KEZ DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Şanlıurfa Kebap Salonları İşletmecisi Sait Tabala “30 yıldan bu yana Çerkezköy’de aynı sokakta, aynı adreste müşterilerimize Şanlıurfa’nın yöresel tatları başta olmak üzere yemek sektöründe hizmet veriyoruz. Bir Şanlıurfalı olarak birçok kez düşünmeme rağmen hiçbir zaman Şanlıurfa’nın kendine özgü sıra gecesini Çerkezköy’de düzenleyemedik. O gecelerimizin güzelliklerini dostlarımıza yaşatamadık. Müşterilerimizden ve arkadaşlarımızdan gelen istek doğrultusunda bugün bir ilki gerçekleştirerek Şanlıurfa Kebap Salonları’nda sıra gecesine ev sahipliği yapıyoruz. Gördüğünüz gibi müşterilerimiz gayet memnun ve mutlu. Talep olması halinde ayda en az bir kez bu güzel saz ve söz ekibini Çerkezköylü müşterilerimizle ve dostlarımızla buluşturmayı düşünüyoruz. Ülkemiz tüm renkleriyle tüm yöreleriyle ayrı özel, ayrı güzeldir.  Yıllardır Şanlıurfa’nın tatlarını Trakya’da müşterilerine tattıran bizler istedik ki Şanlıurfa’nın folklorik ve kültürel ezgilerini de tatsınlar. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm müşterilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Tabala ve davetliler gece boyunca saz ekibini adeta bahşişe boğdular.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10