Çerkezgücüspor'da hedef Süper Amatör Lig

1.Amatör Küme'de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Çerkezgücüspor transferler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çerkezgücüspor kaleci Emre Bilgin, ön libero İbrahim Keçici,

6.10.2021 19:37:00 0
Çerkezgücüspor

Tekirdağ 1.Amatör Küme’de mücadele eden Çerkezgücüspor yeni sezon hazırlıklarına aralıksız şekilde devam ediyor. Çerkezgücüspor yeni sezon öncesi dört önemli ismi kadrosuna kattı.

 

ÇALIŞMALARA 2 HAFTA ÖNCE BAŞLADIK

 

Düzenlenen imza töreninde kaleci Emre Bilgin, ön libero İbrahim Keçici, orta saha Buğra Akın ve stoper Yasin Karakoyun kendini Çerkezgücüspor’lu yapan imzayı attılar. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Barut,  “ Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımız aralıksız şekilde sürüyor. Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan kaleci Emre Bilgin, Büyükyoncalıspor’dan İbrahim Keçici, Kızılpınar Uzayspor’dan Buğra Akın, Çakıllı Gençlerbirliğispor’dan Yasin Karakoyun ile anlaşma sağladık. Çalışmalarımıza 2 hafta önce başladık. İlk hazırlık maçımızda Samsun Yaşardoğuspor ile karşılaştık. Bu karşılaşmada eksiklerimizi görme şansı bulduk. Kadromuzu belirledik, önümüzdeki günlerde eksik gördüğümüz bölgelere de transfer yapmayı düşünüyoruz. 23 kişilik kadro kuracağız” dedi.

 

ZOR ŞARTLARDA MÜCADELE EDİYORUZ

 

Çerkezköy’ün ortak gücü Çerkezgücü’nün hedefinin bu sezon Süper Amatör olduğunu kaydeden Barut, “ Çerkezköy’ün çocuklarını kapsayan bir takım kurduk. Bu sezon futbolcu kardeşlerimizle kaliteli bir futbol ortaya koyarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Liginde fair play çerçevesinde sakatsız bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Bu sezon ligin favorisi biziz. Güzel bir gruba düştük. Gerçekten kulüp olarak zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Belediye, bazı esnaflar ve iş adamları sadece bir takıma odaklanmıştır. Bizler gücümüzün yettiği kadar futbol oynamak isteyen kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Belediye ve iş adamlarının Çerkezköy’deki tüm kulüplere yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

 

BAŞARI HEDEFLİYORUZ

 

Ligin 17 Ekim’de başlayacağını ifade eden Barut, “ İlk maçımızı Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ile oynayacağız. Bu sezon Çerkezgücü olarak U-18,U-16,U-14,U12-U11 kategorilerinde mücadele edeceğiz. 120 lisanslı futbolcumuz bulunuyor. Yönetim ve teknik heyet olarak hep birlikte Çerkezgücüspor’a hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu sezon da oynadığımız bütün kategorilerde başarı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

TÜM TAKIMLAR İÇİN GEÇERLİDİR

 

Çerkezköy’de tesis sıkıntısı olduğunu kaydeden Barut, “ Oyuncularımız antrenman yaptığı sahanın soyunma odasını kullanamıyor. Malzemelerini koyacak bir yer yoktur. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen antrenman şartlarımız kısıtlı oluyor. Bu bizim için değil, bütün takımlar için geçerlidir. Diğer kulüplerimizin de bizler gibi sıkıntıları var. Bütün takımlara eşit fırsatların verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca Belediyelerimizin 3-4 yıldır kulüplere desteği yok. Gerçekten amatör kulüpler kendi yağında kavruluyorlar. Bu gençlerimizin önünü açmak için desteğin şart olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10