Yıllar sonra nihayet

Yapıldığı günden bu yana yaya trafiğine bir türlü cevap veremeyen Atatürk viyadüğündeki sorun vatandaştan gelen yoğun şikayetler sonrası yetkilileri harekete geçirdi. Geçtiğimiz aylarda gündeme g

Tekirdağ 6.10.2021 19:58:00 0
Yıllar sonra nihayet

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde gerçekleştirilen ilk toplantıya Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Kemal Gümüş, Zabıta Müdürü Kenan Erez, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı temsilcileri, Devlet Demir Yolları temsilcileri, yüklenici firma temsilcileri, proje müellifleri ve proje kontrol mühendisleri katıldı.

 

75 GÜNDE TAMAMLANACAK

 

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin ihalesinin gerçekleştirildiği ve yer tesliminin de yapıldığı kaydedilen toplantıda, planlanan tüm çalışmalar genel hatları ile ele alındı. Değerlendirme toplantısında ayrıca çalışmalar esnasında alınması gereken güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri de detaylı bir şekilde görüşülürken, proje kapsamında mevcut genleşme derzleri değiştirilerek, Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı yapılacak. Mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, soldan ve sağdan 2 metre genişliğe kavuşturulurken, Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin 75 gün içinde tamamlanması hedefleniyor. 8 Ekim Cuma günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda tüm kurum ve kuruluşlarının katılımıyla yapılacak ikinci değerlendirme toplantısının ardından yapım çalışmalarına başlanılması hedefleniyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10