Albayrak, Öğretmen Evi'nde konaklayan öğrencilerle bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ağırlanan üniversite öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi.Sağlam bir gelecek inşa etmek adına herkesin eli

Tekirdağ 7.10.2021 19:49:00 0
Albayrak, Öğretmen Evi

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehir dışından Tekirdağ’a gelerek üniversite hayatına atılan ancak yurt veya ev bulamadıkları için konaklama sorunu yaşayan öğrenciler geçici olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kumbağ Mahallesi'ndeki Öğretmen Evi'nde ağırlanıyor” denildi.

 

“EN AZ BİR YABANCI DİLİ ANA DİLLERİ GİBİ ÖĞRENMELİLER”

 

Öğretmen Evi’nde konaklayan 50 öğrenciyle kahvaltıda bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sağlam bir gelecek inşa etmek adına herkesin elini taşın altına sokarak eğitime destek olması gerektiğini belirterek, "Ülkemizin çeşitli illerinden şehrimize üniversite okumak için gelen ve barınma problemi yaşayan öğrencilerimizle sabah kahvaltısında bir araya geldik. Yurt problemi çözülünceye kadar Büyükşehir Belediyemiz tarafından misafir edilecek 50 öğrencimizle sohbet edip talep ve önerilerini dinledik. Öğrencilerimize başarılı bir eğitim ve öğretim hayatı dilerken, en az bir yabancı dili ana dilleri gibi öğrenmeleri konusunda öğütte bulunduk" dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10