Haber'den Emniyet Müdürü Özcan'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Haber Gazetesi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ve geçtiğimiz gün görevine başlayan Harun Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı basın mensup

Çerkezköy 7.10.2021 19:56:00 0
Haber

Ziyarete Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, gazetenin haber merkezinde görev yapan gazeteciler katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan’a yeni görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, “ Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi olan Çerkezköy Haber Gazetesini 21 yıl önce çıkartırken, 2012 yılından bu yana da Marmara Haber Gazetesini de günlük olarak çıkartmaya devam ediyoruz. Ayrıca Radyo Haber ve Radyo vize ile bölgenin sesi olmaya çalışıyoruz. Hakka ve halka hizmet düsturuyla kamusal bir görevi yerine getiriyoruz. Çerkezköy’ün daha huzurlu ve yaşanabilir bir yer olması için emniyet birimlerimize elimizden gelen her ne varsa her zaman destek ve yardımcı olmaya hazırız. İlçemizde bir çok başarılı işlere imza atacağınızdan şüphemiz yok.Yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten dolayı basın mensuplarına teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Özcan, mesai arkadaşlarıyla ilçe halkının huzur ve güvenini tesis etmek için ellerinden gelen çabayı ve gayreti göstereceklerini ifade etti.

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10