Yüksel: İnşa ettiğimiz menfezlerle mahalleleri birbirine bağlıyoruz

Süleymanpaşa Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'ni ikiye bölen dere üzerine Kar Sokak'ta inşa ettiği menfezi tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Başkan Cüneyt Yüksel yaptığı açıklamada,

Süleymanpaşa 8.10.2021 17:08:00 0
Yüksel: İnşa ettiğimiz menfezlerle mahalleleri birbirine bağlıyoruz

 

Süleymanpaşa’da devam eden menfez çalışmaları aralıksız şekilde devam ederken, Hürriyet Mahallesi Kar Sokak’tan geçen dere üzerine inşa edilen menfez, asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol çizgilerinin de çekilmesi ile hizmete hazır hale getirildi.

 

 

“MENFEZ ÇALIŞMALARIMIZDAN BİRİNİ DAHA TAMAMLADIK”

 

Süleymanpaşa’da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, menfez çalışmalarına da büyük önem verdiklerini ifade etti. Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda sokaklarımızın içinden geçen dere yolları üzerine inşa ettiğimiz menfezlerle, mahallelerimizi birbirine bağlıyoruz. Eş zamanlı olarak şehrimizin 3 noktasında yürüttüğümüz menfez çalışmalarımızdan birini daha tamamladık. Hürriyet mahallesi Kar Sokak’ta inşa ettiğimiz menfezi, bölgede yaptığımız asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olmanın ve yıllardır süren bir sorunu daha ortadan kaldırmanın mutluluğunu siz değerli hemşehrimizle paylaşıyorum,” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10