Başarılı öğretmenler ödüllendirildi

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, sözleşmeli ve kadrolu aday öğretmenlikten asli öğretmenliğe geçiş sınavında başarı sağlayan öğretmen ve müdürlerine makamında kabul etti. İlçede bö

Çerkezköy 8.10.2021 17:14:00 0
Başarılı öğretmenler ödüllendirildi

Ziyarette Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Tepe İlkokulu Müdürü Hüseyin Yılmaz, Recep Arif Gabralı İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez ve Aziz Şahap Bozkurt Anaokulu Müdürü Deniz Bulut da yer aldı.

 

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER

 

2019 yılında atanarak aday öğretmen olarak görevlerine başlayan Çerkezköy Tepe İlkokulu Psikolojik danışmanı Esra Gürkan, AKS Sınavında 98 puanla birinciliği elde ederken, Recep Arif Gabralı İlkokulu Psikolojik Danışmanı Sevil Keser de 97 puanla ikinci oldu. 2019 KPSS Türkiye birincisi olan ve 2020 yılında aday öğretmen olarak göreve başlayan Azize Şahap Bozkurt Anaokulu öğretmeni Aysun Sevim ise 96 puanla üçüncülüğü elde etti.  

 

ÖĞRETMEN KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEMELİ

 

Ziyarette öğretmenlerle sohbet eden ve başarılarından dolayı tebrik eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ İlçemizden böyle başarılı öğretmenlerimizin çıkması, gurur verici. Her güzel yapılan işin mutlaka bir karşılığı vardır, ama maddi ama manevi, “marifet iltifata tabidir” demiş atalarımız. Ne kadar güzel bir söz. Marifeti olan elbette iltifata tabii tutulması lazım. Sizler başarı sağlamışsınız, bizler de hem sizlere hem diğer başarı sağlamış diğer arkadaşlarımıza iltifat edeceğiz. Sizleri tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman söylerim, yetiştirirken yetişmeyi de unutmamalıyız. Öğretmen sürekli kendini yenilemeli. Öğretmen durağan kalırsa ne kendisine ne de ilerleyen süreçte öğrencilerine faydalı olur” dedi. Ziyaretin sonunda Kaymakam Duru, günün anısına öğretmenlere hediyelerini takdim etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10