Kırklarelispor Pazarspor deplasmanından bir puan çıkardı

TFF 2.Lig Beyaz Grup 7.hafta karşılaşmasında Kırklarelispor ligde zirve hesapları yapan Pazarspor'a konuk oldu. Maçın başında öne geçen Kırklarelispor ikinci devrede rakibinin golüne engel olamayarak karÅ?

11.10.2021 14:18:00 0
Kırklarelispor Pazarspor deplasmanından bir puan çıkardı

Pazar ilçe stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Yusuf Ziya Gündüz yönetirken, yardımcılıklarını ise Levent Yeşilyurt ve Oğuzhan Kocaçoban yaptı. Ev sahibi ekip Pazarspor karşılaşmaya Tunahan, Kadir, Mehmet, Emrah, Erkan, Mehmet, Fatih, Hüseyin Eray, Muhammed Emin, Hakan ve Uğur Can ilk onbiri ile çıkarken, Kırklarelispor ise karşılaşmaya Mehmet, Canberk, Ferhat, Davut, Muhammet, Serhat, Emre, Berat Ali, Mahmut, Şevki, Harun kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Haftaya ikinci sırada giren Pazarspor maça galibiyet parolası ile başlarken, ilk dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyan Kırklarelispor maçın beşinci dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Harun Çınar düzgün vuruş ile Kırklarelispor’u karşılaşmada öne geçirdi. İlk dakikalarda penaltıdan bulduğu golle öne geçen Kırklarelispor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Taraftarının desteği ile ev sahibi ekip Pazarspor beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip Kırklarelispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BİR PUANLA AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip Pazarspor etkili başladı. Karşılaşmanın 51’inci dakikasında gelişen ev sahibi ekip atağında Hüseyin Eray Karataş şık bir vuruş ile skoru eşitledi. Karşılaşmada skorun eşitlenmesiyle birlikte heyecan giderek arttı. Ev sahibi ekibin yüklendiği dakikalarda ise Kırklarelispor kontralarla galibiyet golünü aradı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Zorlu deplasmandan bir puan çıkartan Kırklarelispor puanını 6 yaparken, Pazarspor ise puanını 13 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10