Sarıkurt: Yol ve asfalt çalışmaları hızlandırıldı

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin farklı noktalarında altyapı kurumlarınca yürütülen çalışmaların tamamlanması ile birlikte asfalt serim çalışmalarını sü

Çorlu 11.10.2021 17:02:00 0
Sarıkurt: Yol ve asfalt çalışmaları hızlandırıldı

Çorlu Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cemaliye, Kemalettin ve Nusratiye mahallelerinde yol çalışması ve asfalt serimi yapan ekipler geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü. Nusratiye Mahallesi Erdal İnönü Caddesi'nde 1. etap çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri, 400 metrelik yolda 2 bin 700 ton dolgu malzemesi ve bin 100 ton asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirdi. Çalışmalarda 18 personel ve 14 araç görev aldı” denildi.

 

SARIKURT ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Açıklamanın devamında, asfalt seriminin yanı sıra kaldırım çalışmalarının da devam ettiği yolda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un incelemelerde bulunarak ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi. Sarıkurt, olumsuz hava koşullarından etkilenmemek için ekiplerin özveriyle çalıştığını; altyapı kuruluşlarınca çalışmaların tamamlandığı bölgelerde ve özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu güzergâhlarda yol ve asfalt çalışmalarının hızlandırıldığını söyledi.

 

KIRKOVA CADDESİ VE KÖPRÜ SOKAK ASFALTLANDI

 

Fen İşleri Müdürlüğü yol ve asfalt ekiplerinin, Kemalettin Mahallesi Kırkova Caddesi üzerinde de çalışma yürüttüğü, çalışmalar kapsamında 295 metre uzunluğundaki yola 2 bin 681 ton yol dolgu malzemesi ve bin 167 ton asfalt binder tabakası serimi yapıldığı belirtildi. Cadde üzerindeki kaldırım çalışmalarının ise devam ettiği kaydedilirken, Cemaliye Mahallesi Köprü Sokak'ta da çalışma yürüten ekipler tarafından 225 metre uzunluğundaki yolda, bin 104 ton dolgu malzemesi ile 527 ton asfalt binder tabakası serimi yapıldığı ve çalışmaların kısa süre içinde tamamlandığı söylendi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10