CHP'den Kaymakam Duru'ya 'hayırlı olsun' ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 11.10.2021 17:11:00 0
CHP

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya görevinde başarılar diledi. Çerkezköy’ün sanayi kenti olduğunu ve 81 ilden devamlı göç aldığını ifade eden Dönmez, “ Çerkezköy’de kayıt dışı nüfus çok fazla ve Türkiye’nin de dördüncü büyük sanayisine ev sahipliği yapmaktadır. Çerkezköy’ün daha iyi konuma gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarla çalışmaya her zaman varız. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’da ilçenin gelişimi ve daha modern kent olması için sorunlarının çözümü konusunda çalışmalar yapmaktadır” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy’ün daha da modern bir şehir görünümüne kavuşması için kurumlarla çalışmalar yapacaklarını kaydeden Kaymakam Duru, ilçedeki birlik ve beraberliği çok daha üst seviyeye çıkartmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Duru, ziyaret için CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10