Akay: Projeyi 75 günde tamamlamayı hedefliyoruz

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesi'nin yapım çalışmaları kapsamında son değerlendirme toplantısı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştiril

Çerkezköy 11.10.2021 18:27:00 0
Akay: Projeyi 75 günde tamamlamayı hedefliyoruz

Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamında, yapılan toplantıya, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Nedim Yılancı, Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı temsilcileri, yüklenici firma temsilcileri, proje müellifleri ve proje kontrol mühendisleri katıldı. Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin ihalesinin gerçekleştirildiği ve yer tesliminin de yapıldığı kaydedilen toplantıda, planlanan tüm çalışmalar genel hatları ile ele alındı.

 

2 METRE OLACAK

 

Değerlendirme toplantısında ayrıca, çalışmalar esnasında alınması gereken güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri de detaylı bir şekilde görüşülürken, proje ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Proje kapsamında mevcut genleşme derzleri değiştirilerek, Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı yapılacak. Mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturulacak. Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesi’ni 75 gün içinde tamamlanması hedefleniyor. Yüklenici firma, Atatürk Viyadüğü’nde gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerinin alınmasının ardından yaya yolu genişletme ve bakım onarım çalışmalarına başlayacak. Projenin tamamlanmasın ile birlikte vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10