Aydın: İnşallah o kara günleri bir daha yaşamayız

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'ı ziyaret etti. Esnafın pandemi döneminde maddi ve manevi olarak yıprandığını kaydeden Saadet

Çerkezköy 14.10.2021 16:57:00 0
Aydın: İnşallah o kara günleri bir daha yaşamayız

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, dün saat 14.00’de İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Kaya, Ayhan Ege ve Muammer Zengin ile birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı makamında ziyaret etti.

 

PARAMIZIN DEĞERİ YOK

 

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, pandemi sürecinde esnafın büyük sıkıntılar yaşadığını kaydetti. Esnafın hem madde hem de manevi olarak yıprandığını ifade eden Aydın, “ Bazı esnaflarımız kiralarını ve faturalarını ödeyemez duruma geldi, dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnaflarımız oldu. İnşallah o kara günleri bir daha yaşamayız. Ülke olarak da yaşadığımız farklı sıkıntılar bulunuyor. Örneğin Türk Lirası gün geçtikçe değer kaybediyor. Tekstilde TL paramız geçmiyor. Her şeye zam geldi” dedi.

 

BU ÜLKE BİZİM

 

Ziyaretleri için Aydın ve ilçe yönetimine teşekkür eden Bozdağ, “Ahilik Haftası dolayısıyla ziyaretimize gelen Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi’ne tüm esnaflarımız ve odamız adına teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizi unutmadılar. Siyasi partiler arasında bizi hatırlayan tek Saadet Partisi oldu” dedi. Oda olarak esnafa zor süreçte yardım olduklarını ve bundan sonra da desteklerine devam edeceklerini kaydeden Bozdağ, “Ülke olarak sıkıntılar yaşıyoruz ama ağlama duvarı yapmayacağız kimseyi. Eksik, yanlış, hata var ama devletimizi de koruyacağız. Siyasi partilerden bahsetmiyorum, inşallah el birliğiyle her zorluğun üstesinden geleceğiz. Bu ülke bizimdir” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10