Atatürk Viyadüğünde çalışmalar Pazar günü başlayacak

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme projesinin  yapım çalışmaları 17 Ekim Pazar günü başlayacak. Viyadükte trafik akışının kontrollü sağlanacağını ifade eden Çerkezköy Beledi

Çerkezköy 14.10.2021 18:12:00 0
Atatürk Viyadüğünde çalışmalar Pazar günü başlayacak

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesi’nde çalışmaların yaklaşık 75 gün süreceğini kaydeden Akay, “ Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesi kapsamında mevcut genleşme derzleri değiştirilerek, Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı yapılacak. Mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, her iki yanda da 2’şer metre genişliğe kavuşturulacak” dedi.

 

TRAFİK RAHATLAYACAK

 

17 Ekim Pazar günü başlayacak projenin ardından viyadükteki trafik akışının kontrollü sağlanacağını ifade eden Akay, “ Trafik sıkışıklığı yaşanmaması için İstasyon ve Cumhuriyet Caddesi’ne gidecek olan araç sürücülerine Mezbahane (BSH Kavşağı) Kavşağı veya Emniyet Müdürlüğü Kavşağı’nı kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Yine Cumhuriyet Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nden kent merkezine gelmek isteyen araç sürücülerimiz de Mezbahane Kavşağı veya Emniyet Müdürlüğü Kavşağı’nı kullanabilirler. Kavşakta aydınlatma çalışmaları da yapılacak ve projenin ise 2.5 ay sürmesi planlanıyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Atatürk viyadüğünde yaya trafiği de rahatlamış olacak” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10