Süleymanpaşa'da dilenci operasyonu

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler dilencilere karşı düzenledikleri operasyonla 21 dilenci hakkında işlem yaptı. Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta MüdÃ?

Süleymanpaşa 16.10.2021 17:04:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı işbirliği ile Süleymanpaşa genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 8’i çocuk 21 kişi dilencilik yaptıkları bölgelerden alınarak Süleymanpaşa Zabıta Müdürlüğü’ne getirildi” denildi.

 

HAKLARINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

 

Belediye’nin açıklamasının devamında ise “Haklarında dilencilik yaptıkları gerekçesiyle yasal işlemler gerçekleştirilen şahıslar, üzerlerinden çıkan ve dilencilik yoluyla elde edilmiş olduğu tespit edilen paralar kayda geçirilerek, idari işlemlerin ardından serbest bırakıldı.Cuma Namazı öncesinde camilerin önlerinde ve özellikle Yeni Sanayi Sitesi bölgesinde eşzamanlı olarak düzenlenen operasyonlarla, dini vecibelerini yerine getiren vatandaşların hedef alınması önlenmiş oldu” ifadelerine yer verildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10