Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olağanüstü genel kurul gerçekleşti

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor önceki akşam olağan üstü genel kurul gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Murat Yiğit Aslan'ın tek liste ile aday olduğu seçimle

18.10.2021 15:24:00 0
Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olağanüstü genel kurul gerçekleşti

Önceki akşam kulüp tesislerinde gerçekleştirilen kongreye Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, kulüp üyeleri katıldı.

 

DESTEK ŞART

 

Açılış ve yoklamanın ardından genel kurul divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığına Uğur Erem seçilirken, divan katipliğine Muzaffer Savaş ve Faik Onur Kaya seçildi. Yeni yönetimin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Divan Başkanı Uğur Erem, “ Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan sorumluluk alarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kulübe sahip çıktılar. Bizlerde kulüp üyeleri olarak sonuna kadar yanlarında olacağız. Tüm Çerkezköy halkının bu kulübe sahip çıkması gerekiyor” dedi.

 

İLÇEYE STADYUM KAZANDIRILMASI GEREKİYOR

 

Çerkezköy’ün bir stadyumuna ihtiyacı olduğunu kaydeden Erem, “ Kulüp Başkanlığı yaptığımız dönemlerde belediyenin desteği ile kapalı spor salonun arkasında bulunan alana stadyum ile ilgili girişimlerde bulunmuştuk. Ancak bu stadyum ile bakanlıktan herhangi bir gelişme olmadı. Çerkezköy Belediyesi olarak biz yapalım dedik ona da izin vermediler. Son dönemlerde Gençlik ve Spor Bakanlığının da bu alana futbol sahası yapacağı söyleniyor. Fakat her hangi bir somut adım atılmadı. Sanayi ve spor kenti olan Çerkezköy’e en kısa zamanda bir stadyumun kazandırılması gerekiyor” dedi.

 

KALICI GELİRE İHTİYACI VAR

 

Erem, “ Bu kulübün kalıcı gelire ihtiyacı vardır. Belediyeden düzenli bir gelir olması gerekiyor. Örneğin Atatürk Caddesi’nden park ücreti alınıyor, Öztrak caddesinden ücret alınmıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Öztrak caddesinden alınacak park ücretleri konusunda belediyenin kulübe kalıcı bir desteği olabilir. Bu kulübün ayakta kalması ve üst liglerde mücadele etmesi için gerçekten kalıcı gelire ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

TAHMİNİ BÜTÇE 903 BİN TL OLDU

 

Erem’in konuşmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Gündemin beşinci maddesinde tahmini bütçe görüşülürken, kulübün bu sezon ki tahmini bütçesi 903 bin TL olarak belirlendi. Bir sonraki gündem maddesinde divana önerge verilirken, önergede kulüp isminin Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olarak değiştirilmesi yer aldı. Yapılan oylamada önerge oy birliği ile kabul edildi.

 

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

 

Gündemin yedinci maddesinde yeni yönetim kurulunun seçilmesine geçildi. Mevcut başkan Murat Yiğit Aslan’ın tek aday olarak girdiği seçimlerde yeni yönetimde Semih Arda, Giray Engin Baysak, Yunus Erçin, Ragıp Cin, Erhan Turhan, Erdem Ceylan, Ali Kısacık, Cihan Alözkan, Çetin Özdemir, Devrim Zengin, Bülent Sezgin, Ali Kosuva, Orhan Aldemir, Ahmet Uzun, Serkan Var, Murat Türker, Sezer Çınar, Faik Onur Kaya, Hüseyin Gökçeli ve Yalçın Çakır yer aldı. Yedek yönetim kurulu üyeleri Hasan Pektaş, Mustafa Seferoğlu, Burak Kurşun, Yasin Gülten, Veceddin Aslan, Erdal Aras, Neşat Küçük, Ahmet Sarı, İzettin Aslan, Sebahattin Çolakoğlu, Erdal Göre, Zafer Kula, Selahattin Türlin, Muzaffer Kurt, Rıdvan Küçük, Akif Azcan, Doğan Erdoğan, Hüseyin Boz, Kuntay Şahin, Sefer Ekizoğlu, Tamer Ertuğrul olurken, denetim kurulu asil üyeleri Uğur Erem, Muzaffer Savaş ve Yakup Cin oldu. Federasyon delegeleri ise Murat Aslan, Semih Arda ve Engin Baysak oldu.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Dilek ve temenniler kısmında konuşan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Bizlere yeniden bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Yeni yönetimin ilçemize ve kulübümüzü hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sezona iddialı bir ekip kurduk. Dört hazırlık maçımızın hepsini kazandık. 5 profesyonel,14’te Bölgesel Amatör Lig’den futbolcu transferi gerçekleştirdik. 31 Ekim’de ligler başlıyor. Son hazırlık maçlarımızı Bağcılarspor ve Bigaspor ile yaptıktan sonra lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Bu sezon hedefimiz ligde şampiyonluktur. Öncelikle her zaman yanımızda duran ve bize destek veren Çerkezköyspor sevdalısı Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, bütün Çerkezköy halkı adına buradan teşekkür ederim. Sağ olsun var olsun genç başkan” diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10