Ergene Velimeşespor galibiyetle tanıştı

TFF 2.Lig beyaz grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor hafta sonunda evinde orta sıralarda mücadele eden İnegölspor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Ergene Velimeşespor karşılaşmadan

18.10.2021 15:27:00 0
Ergene Velimeşespor galibiyetle tanıştı

Ergene’de oynanan karşılaşmayı Ali Yılmaz, Mustafa Onur Özgenç, Nezihi Aytar hakem triosu yönetti. Ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor karşılaşmaya  Ahmet Sabri Fener, Savaş Polat ,Muhammet Mahmut Emir, Furkan Külekci, Emrah Taysı, Eser Akbaş, Fatih Cerlek, İbrahim Fatih Dilek, Burhan Arman, Oğuzhan Akgün, Yakup Alkan ilk onbiri ile çıkarken, İnegölspor ise Gökhan Siverek, Türker Toptaş, İbrahim Sürgülü, Hakkı İsmet Şimşek, Mustafa Kayabaşı, Bahadır Taşdelen, Serkan Sözmen, Samet Cantürk, Selimcan Temel, Aykut Uluç, Ömer Faruk Ermeç kadrosu ile çıktı.

 

GOLÜ BULDU

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Ergene Velimeşespor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklardan istediği sonucu alamadı. İlerleyen bölümlere doğru sağlı sollu ataklarını sürdüren Ergene Velimeşespor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 29’uncu dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Burhan Arman düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan Ergene Velimeşespor karşısında konuk ekip İnegölspor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 39’uncu dakikasında konuk ekip İnegölspor İbrahim Sürgülü’nün golüyle skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk devresinin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleriyle Ergene Velimeşespor galibiyet golünü aradı. İnegölspor ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarak gelişen ev sahibi ekip ataklarında hata yapmadı. Karşılaşmanın 72’inci dakikasında sahneye çıkan Yakup Alkan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Ergene Velimeşespor’u karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşmanın ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Ergene Velimeşespor bu galibiyet ile sezonun ilk üç puanını alarak puanını 4 yaparken, İnegölspor ise 11 puanda kaldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10